Wij zijn opzoek naar een vakantiekracht in Muiden voor door de week of in het weekend. 

Heerlijk zomervakantie of het begin van je tussenjaar? Erop uit met je vrienden, hoe leuk is dat, maar je wilt ook graag wat bijverdienen. 

Wij zijn op zoek naar een JUNIOR CARWASH MEDEWERKER/STER in Muiden (Maxis terrein).

Word jij onze nieuwe XXL collega?    - WE LOVE DIRTY CARS –

XXL CARWASH is het bedrijf die een passie heeft voor het schoonmaken van auto’s en beschikt over drie prachtige locaties. In Muiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn. Deze drie vestigingen staan garant voor een super schone auto.

Je bent het visitekaartje van XXL Carwash en gastvrijheid zit in jouw genen. Tevens beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot veiligheid en hygiëne van het bedrijf.

Hoe zit je werkdag eruit:

Wij werken met een roosterapp op je telefoon. Zo zie je precies wanneer je moet werken. Bij ons kan je lange dagen maken van 10 uur, maar ook kortere shifts zijn mogelijk. 10 minuten van te voren ben je aanwezig om de dag te starten, je om te kleden en een bakkie koffie te pakken. Daarna zal je met je collega de dagelijkse taken oppakken, klanten vriendelijk én met een glimlach ontvangen. Je adviseert de klant en verkoop je de beste autowas pakketten en waspassen. Komt een klant voor het eerst, dan mag jij hem precies uitleggen wat er gaat gebeuren en waar de klant op moet letten. Je sluit de dag met een super gevoel af, samen met je collega pak je de schoonmaaktaken op en je stapt na een gezellige werkdag het terras op met je vrienden! Oh ja, heb je een eigen auto? Dan mag je die natuurlijk gratis bij ons wassen.

Wat wij van jou verwachten:

Je bent minimaal 16 jaar oud
Je bent minimaal 1 weekenddag beschikbaar en door de weeks extra tijdens schoolvakanties
Flexibel inzetbaar
Woonachtig in de omgeving
Klant – en kindvriendelijk
Sociaal
Zelfstandig
Stressbestendig
 

Heb je belangstelling voor auto’s en ben je niet bang voor dirty hands en benader je de klanten met een grote glimlach? Wij bieden jou een leuke uitdagende werkomgeving in een gezellig team!

Lijkt het je wat? Stuur dan een berichtje via Facebook of een email naar muiden@xxlcarwash.com en dan nemen wij spoedig contact met je op.