XXL Carwash – Alphen aan den Rijn

XXL Carwash Logo (transparant)
XXL Carwash Muiden is geen onderdeel meer van XXL Carwash Alphen a/d Rijn. Meer informatie? Bezoek Claro Carwash.

Abonnement voorwaarden

1. Lidmaatschap

Je onbeperkt autowassen lidmaatschap wordt maandelijks automatisch voortgezet totdat het wordt opgezegd. Door akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden geef je toestemming voor een maandelijkse automatische afschrijving van je lidmaatschapskosten. Je bent vrij, na de eerste twee maanden, om op elk moment je lidmaatschap te stoppen.

1.1

Bij het aanvragen van het lidmaatschap, betaal je de eerste keer met iDeal of Creditcard. Zo kunnen we de betaalgegevens verifiëren. Daarna betaal je maandelijks via automatische incasso.

1.2

Een lidmaatschap wordt overeengekomen voor tenminste twee maanden in combinatie met één kenteken. 

1.3

Een lidmaatschap is gekoppeld aan één XXL locatie en één kenteken, dit betekent dat je dus alleen met dit kenteken gebruik kunt maken van het lidmaatschap.

1.4

Je kunt het kenteken dat gekoppeld staat aan jouw lidmaatschap wijzigen na de eerste twee maanden. Dit kan maximaal twee keer per jaar.

Je kunt je kenteken wijzigen door een mail te sturen naar [email protected]. Zorg dat je het volgende in je mail vermeld:

– Naam van lidmaatschapshouder

– E-mailadres waarop het lidmaatschap staat geregistreerd

– Kenteken dat hoort bij het lidmaatschap

– Het nieuwe kenteken

2. Prijs en betaling

De prijs van het lidmaatschap hangt af van het gekozen wasprogramma, zoals dat op het moment van afsluiten of verlenging van het lidmaatschap geldt. Wanneer het voertuig waarvoor het lidmaatschap is afgesloten wordt gebruikt voor commerciële doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot taxi’s, dan kan er besloten worden om een andere prijs voor het lidmaatschap gerekend wordt.

2.1

XXL Carwash heeft het recht de prijs van een lidmaatschap tussentijds te wijzigen. Dit zal elektronisch (per mail) gecommuniceerd worden naar de lidmaatschapshouder.

2.2

Bij lidmaatschap betaalt de klant een vast bedrag per maand, voorafgaand aan de maand van gebruik.

2.3

Betaling vindt plaats via automatische incasso. De lidmaatschapshouder zal XXL Carwash daartoe de noodzakelijke machtiging(en) verstrekken.

2.4

Wanneer een lidmaatschapshouder bij gebruik van een wasstraat van XXL Carwash een ander wasprogramma kiest dan het wasprogramma waarvoor het lidmaatschap geldt, dan betaalt de lidmaatschapshouder daarvoor een meerprijs bovenop de prijs die de lidmaatschapshouder voor het lidmaatschap betaalt. De meerprijs wordt door XXL Carwash in de wasstraat aan de lidmaatschapshouder kenbaar gemaakt.

3. Opzeggen

Na het eerste twee maanden kun je je lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar [email protected]. Zorg dat je het volgende in je mail vermeld:

– Naam van lidmaatschapshouder

– E-mailadres waarop het lidmaatschap staat geregistreerd

– Kenteken dat hoort bij het lidmaatschap

3.1

Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van een maand. De minimale duur van het lidmaatschap is twee maanden.

4. Kortingscodes

Bij het aanschaffen van je lidmaatschap kun je een kortingscode invoeren. Deze dient ingevoerd te worden voordat de betaling wordt voldaan. De kortingscode is niet met terugwerkende kracht te gebruiken.

4.1

Het is niet mogelijk om meer dan één korting of kortingscode te gebruiken.

5. Gebruik

Een lidmaatschap is gekoppeld aan één kenteken, dit betekent dat je alleen met dit kenteken gebruik kunt maken van het lidmaatschap. Bij aankomst bij één van onze wasstraten wordt het kenteken direct herkend door de kassa en kan er gebruik worden gemaakt van het lidmaatschap.

5.1

Aan de kassa bij één van onze wasstraten is er de mogelijkheid om een bijbetaling te doen voor een duurder programma. Het verschil betaal je dan bij aan de kassa.

6. Wijzigingen

We kunnen ons lidmaatschap en de prijzen van onze service van tijd tot tijd wijzigen. 

7. Heractiveren

Wanneer je je lidmaatschap hebt opgezegd en je wilt opnieuw lid worden, bestaat er een mogelijkheid dat een abonnement niet meer beschikbaar is.

8. Algemeen

Je moet minimaal achttien jaar of ouder zijn.

8.1

Als je meer wilt weten over onze service of als je hulp nodig hebt met je lidmaatschap, kun je onze veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen via [email protected].

8.2

XXL Carwash behoudt zich het recht om deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen.

9. Communicatie

Elektronische communicatie. We sturen je informatie over je lidmaatschap (zoals wijzigingen en kennisgevingen) uitsluitend in elektronische vorm, via e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je registratie.

10. Uitzonderingen lidmaatschap

Voor Taxi’s en andere commerciële kenteken gebonden auto’s wordt een ander tarief gerekend, namelijk €35,- en is enkel het programma 3 beschikbaar. Bij aanvraag zal verwezen worden naar het contact opnemen met [email protected] voor dit abonnement.

10.1

Bedrijfsauto’s met groene kentekenplaten en busjes (óók taxibusjes) zijn uitgesloten van abonnementen.

10.2

Het is niet toegestaan/mogelijk om twee keer op één dag met hetzelfde kenteken te wassen, dit geldt ook voor een overwassing.

10.3

Lidmaatschapshouder heeft geen recht op een vergoeding wanneer de wasstraat in storing dan in onderhoud is.

Daluren!
Was je auto op een rustig moment en ontvang € 6 korting!
Was je auto op een rustig moment en ontvang € 6 korting!