Direct je waspas opwaarderen!

Krijg direct korting bij het opwaarderen van je waspas. Vul alleen je emailadres en waspasnummer in en je kunt gemakkelijk opwaarderen.

Aanvragen

Digitale waspas aanvragen

Opwaarderen

Digitale waspas opwaarderen

Inloggen

Inloggen/transacties bekijken

Hoe vraag ik een digitale waspas aan?

U kunt eenvoudig een digitale waspas aanvragen via ons online webformulier. We hebben alleen enkele basisgegevens van u nodig.

Hoe gebruik ik de digitale waspas?

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u een e-mail met een link. Via deze link kunt u uw digitale waspas bekijken en downloaden naar uw digitale portemonnee (iOS of Android). Na het opwaarderen van uw saldo kunt u de digitale waspas gemakkelijk op de wasstraatlocatie gebruiken.

Hoe laad ik mijn (digitale) waspas op?

Om uw waspas op te laden, heeft u uw e-mailadres en waspas-nummer nodig. Kies het bedrag dat u wilt opladen. Kies vervolgens uw betaalmethode en het opgewaardeerde saldo is onmiddellijk zichtbaar in uw digitale portemonnee.

Hoe beheer ik mijn digitale waspas? 

Om uw gegevens, recente opwaarderingen of aankopen in te zien kunt u inloggen op de mijn-omgeving. Hiervoor heeft u uw waspasnummer en het daaraan gekoppelde emailadres nodig.

Ik heb al fysieke waspas die gekoppeld is aan mijn e-mailadres, wat nu?

Als u al een fysieke waspas heeft die gekoppeld is aan het ingevoerde e-mailadres, wordt deze automatisch omgezet naar een digitale versie. U kunt nu zowel de fysieke als de digitale waspas gebruiken.

XXL 
Carwash

We love dirty cars!